Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

еveningkiev.com

П'ятниця, 5 серпня 2016, 16:52

У червні на Львівщині субсидія становила 240 гривень

субсидії

У червні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримали 185,3 тис сімей.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, загальна сума призначених субсидій становила 195,1 млн грн, а середній розмір призначеної субсидії на одну сім'ю становив 242,2 грн.

У січні-червні цього року для 10,6 тис сімей були призначені субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Середній розмір цієї субсидії склав 1787,7 грн, а загалом мешканцям Львівщини виділили 19,5 млн грн на придбання скрапленого газу.

Зазначимо, у червні мешканці області оплатили комунальні послуги на 154,6 млн грн. Рівень оплати за житлово-комунальні послуги становив 77,6% від нарахованих до сплати сум.

Станом на кінець червня заборгованість мешканців Львівщини за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 71,4 млн грн, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 73,6 млн грн, за централізоване водопостачання, водовідведення – 35,1 млн грн, за вивезення побутових відходів – 4,9 млн грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у червні 2016 року, порівняно з червнем минулого року збільшились на 4% і з врахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год) становили 453,1 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.