Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Варшавська-Соснова

Варта1

Понеділок, 8 серпня 2016, 15:19

Суд зобов'язав повернути Садовому ділянку на Варшавській-Сосновій

Варшавська-Соснова

Господарський суд Львівської області прийняв рішення про скасування договорів оренди земельної ділянки на Варшавській-Сосновій.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у Господарському суді Львівської області розглядалася справа за позовом прокуратури Львова до Львівської міської ради і "Львівоблагропромбуду" про розірвання договору оренди землі на вул. Варшавська-Соснова.

Суд прийняв рішення про скасування договорів оренди земельної ділянки. Забудовника зобов'язали повернути земельну ділянку територіальній громаді міста Львова.

Представників забудовника на суді не було і своєї позиції не представили.

"Було винесено вступну і резолютивну частини рішення, очікуємо повного тексту рішення. Звичайно, є право апелянта подавати апеляцію протягом 10 днів з дня винесення повного тексту рішення, однак і в апеляційній інстанції будемо надалі відстоювати інтереси територіальної громади міста", – прокоментували в юридичному управлінні ЛМР.

"Щойно завершилось засідання суду і суд прийняв рішення скасувати всі ці ухвали. Приємно, що результативна частина суду ідентична зі зауваженнями міського голови, які були мною винесені, коли я ветував ці ухвали. Я ці ухвали ветував, "свободівці" їх пхали, і ми маємо сьогодні цю біду, яка триває вже не перший місяць.

Приємно, що суд зайняв принципову позицію, для людей сьогодні радісний день. Що будуть робити горе-забудівельники я не знаю. Вони мали б вибачитись перед людьми, забрати свою техніку, розрівняти площадку, а ми б мали допомогти людям облаштувати якісний сквер.

Це ділянка, яка не може бути передбачена під житлову забудову, бо це близько до житлових будинків, мешканці категорично проти забудови, забудівельники зайшли на територію школи. Там велика кількість проблем, яка не дає можливості будувати житло і забудівельники це знали, але хочуть силою передавити, використовуючи документи, які мають дуже багато сумнівів", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.