Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

Середа, 10 серпня 2016, 15:51

Діти бійців АТО отримають бюджетні місця у вишах

університет Франка

Міносвіти передасть пільговикам місця, які не були використані вступниками.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Як заявила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун, не всі абітурієнти, що були рекомендовані до зарахування на бюджет, принесли оригінали документів та використали свою можливість навчатися за бюджетні кошти.

Згідно з процедурою, усі невикористані місця вищі навчальні заклади повинні повернути замовнику, який надав ВНЗ бюджетні місця.

"Міністерства освіти закликає Міністерство культури, Міністерство охорони здоров’я, Державну фіскальну службу та інших державних замовників надати залишки бюджетних місць пільговим категоріям громадян. Передбачено право на здобуття вищої освіти за державним замовленням для дітей загиблих учасників АТО та героїв Небесної сотні, інвалідів-учасників бойових дій, сиріт тощо”, – зазначила Інна Совсун.

Нагадаємо, цього року всі абітурієнти подавали документи до вступу через Інтернет, щоб уникнути черг у приймальних комісіях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.