Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Собко

ФБ Івана Собко

П'ятниця, 12 серпня 2016, 18:27

Собко другий рік поспіль живе на зарплату

Іван Собко

У 2015 році депутат від "Об’єднання "Самопоміч" та чиновник Львівської облради Іван Собко задекларував 77 тис грн зарплати, квартиру та авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайьі Львівської обласної ради.

У минулому році Іван Собко задекларував 77 300,74 грн доходу, який склала заробітна плата. У 2014 році він теж жив лише на зарплату – 63 890,67 грн.

Члени його сім’ї у 2015 році отримали 10 320 грн.

Із нерухомості у депутата – квартира площею 65,6 кв.м, як і у його сім’ї. Порівняно із даними, поданими у декларації 2014 року, ситуація із житлом у Собка не змінилася.

Депутат задекларував авто Skoda Octavia 2007 року випуску, а рахунків у банках та фінансових зобов’язань Собко та члени його сім’ї не мають.

Зазначимо, Іван Собко працює начальником відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги і зовнішньоекономічних зв'язків Львівської обласної ради. Був депутатом Брюховицької селищної ради, заступник ГО "Фундація Перспектива".

На місцевих виборах у 2015 році він переміг у Шевченківському районі Львова (24,33% голосів, 13 округ) та пройшов у Львівську обласну раду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.