Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортивний майданчик

Вівторок, 16 серпня 2016, 16:09

У Львові перевіряють дитячі майданчики при школах і дитсадках

спортивний майданчик

Упродовж літа фахівці перевіряли стан дитячих та спортивних майданчиків при освітніх закладах у Франківському районі Львова і виявили там порушення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Працівники відділу екологічного нагляду комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" з початку року обстежують дитячі та спортивні майданчики міста.

Відтак упродовж літа фахівці проводили обстеження дитячих майданчиків у Франківському районі, під час яких виявили незначні порушення.

"На нашу вимогу ЛКП «Затишне» встановило урни для збирання побутових відходів на дитячих майданчиках за такими адресами: вул. Котляревського, 63-67, вул. Рудницького, 25, 29-31, 39-41; а також пофарбувало і відремонтувало ігрові споруди, лавки на дитячих майданчиках на вул. Княгині Ольги 34а, вул. Рудницького 25, 39-41", – розповіла начальниця екологічного відділу "Адміністративно-технічного управління" Олександра Угрин.

Також у липні на території освітніх закладів Львова перевіряли стан та утримання зелених насаджень. 

Згідно з результатами обстежень, хворі аварійні дерева зрізали на території СЗШ №33 (вул. Шевченка, 34), СЗШ №53 (пр.Чорновола, 6), СЗШ №57 (вул. Жовківська, 6), СЗШ №20 (вул. Скидана, 18), СЗШ №99 (вул. Творча,1) та СЗШ №23 (вул. Варшавська, 58).

Зазначимо, попередні приписи щодо інвентаризації зелених насаджень на території освітніх закладів Франківського району виконали за адресами: ДНЗ №3 (вул. Коновальця, 124),  НРЦ "Левеня" (вул. В. Великого, 87а), ДНЗ №42 "Дивосвіт" (вул. Сміливих, 26).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.