Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Щасливий кілометр

Фуджікура

Прес-реліз,   П'ятниця, 19 серпня 2016, 10:03

У Львові відбудеться перший благодійний забіг "Щасливий кілометр"

Щасливий кілометр

4 вересня у Львові вперше пройде  акція – благодійний забіг "Щасливий кілометр".

Про це повідомляє організатор акції "ФуджікураАутомотів Україна Львів".

"Твій щасливий кілометр заради дитячого щастя", – саме так трактують організатори заходу цю акцію, адже кошти вилучені під час забігу підуть на потреби Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охмадит", яка щодня надає фахову допомогу та рятує життя маленьких пацієнтів.

Усі ми чули про Бостонський, Нью-Йоркський, Чиказький, Лондонський і Токійський забіги. Щороку участь у цих забігах бере від 30-ти до 40-ка тисяч людей. Такі масові акції не лише пропагують здоровий спосіб життя, зміцнюють віру у власні сили, а й гучно привертають увагу до важливих проблем.

Таку щорічну акцію, яка б стала традицією, прагнуть створити організатори і у Львові, привернувши увагу людей до здорового способу життя, а основне до найдорожчого, що є у нашому житті – до маленьких дітей. Адже цим забігом усі ми разом допоможемо малечі жити їх щасливим безтурботним дитинством.

В усьому світі благодійники, волонтери та просто небайдужі громадяни допомагають медичним установам, залучаючи позабюджетні кошти для фінансової підтримки закладів. Тому організатор акції компанія "ФуджікураАутомотів Україна Львів" та дитяча лікарня "Охмадит" разом  запрошують приєднатися до Благодійного забігу "Щасливий кілометр", який має на меті привернути увагу до здорового, активного способу життя та зокрема до КЗ ЛОР Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "ОХМАТДИТ".

Адже біг, не лише самостверджує і піднімає самооцінку, він допомагає тримати в тонусі весь наш організм. Бігати можна де завгодно і коли завгодно. Заняття бігом мають безліч плюсів: вони розвивають витривалість, допомагають прискорити обмін речовин, спалюють зайві калорії, сприяють розвитку м'язової маси і піднімають тонус м'язів, а також благотворно впливають на здоров'я в цілому.

Організатори сподіваються, що перший "Щасливий кілометр" стане доброю традицією на щорічній основі.

Детальніше ознайомитися  з умовами заходу, програмою та цікавинками, а також зареєструватися ви зможете на сайті "Щасливий кілометр" – happy-kilometer.com.ua, а також на сторінці у Facebook. Усі зареєстровані учасники забігу також братимуть участь у розіграші цікавих призів. 

Контактний номер телефону – 067 4718203.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.