Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛНМУ імені Д. Галицького

pharmencyclopedia.com.ua

Понеділок, 22 серпня 2016, 11:43

Львівський медуніверситет очолив рейтинг медичних вишів України

ЛНМУ імені Д. Галицького

Львівський національний медичний університет імені Д. Галицького посів 1 місце серед медичних та 16 місце серед усіх ВНЗ України.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

До міжнародного рейтингу Webometrics увійшли понад 20 тисяч університетів світу та з них 344 ВНЗ України.

Окрім Львівського медуніверситету, який очолив список українських медичних вишів, у першій десятці представлені Донецький національний медичний університет ім. М. Горького (2 місце), Тернопільський державний медичний університет (3 місце), Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця (4 місце), Національний фармацевтичний університет (5 місце).

У другій п'ятірці знаходяться Буковинський державний медичний університет (6 місце), Івано-Франківський національний медичний університет (7 місце), Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова (8 місце), Запорізький державний медичний університет (9 місце) і Дніпропетровська медична академія (10 місце).

Зазначимо, Webometrics Ranking of World Universities – один з рейтингів університетів світу, за яким аналізують ступінь представлення діяльності вузів в інтернеті. Його складають з 2004 року і публікують два рази на рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.