Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Учасники АТО

П'ятниця, 26 серпня 2016, 11:21

В ЛОДА порахували обсяг соціальної допомоги учасникам АТО

Учасники АТО

На соціальну підтримку учасників АТО скерують майже 1,3 млн грн

На реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, родин Героїв Небесної Сотні з обласного бюджету виділено 1 мійльон 297,5 тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

"Ці кошти дозволять виплатити одноразову адресну допомогу 284 демобілізованим воїнам по 3 тисячі гривень, чотирьом родинам для встановлення пам’ятного знаку на могилі загиблого під час АТО – по 17 тисяч гривень, а також трьом родинам, родичі яких загинули під час проведення АТО – по 100 тисяч гривень", - розповів директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків.

Окрім того, щомісячні соціальні виплати отримає також 31 дитина з числа загиблих учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні у розмірі 2,5 тисяч гривень на кожну дитину.

Нагадаємо, що 12 січня, на сесії Львівської облради депутати проголосували за зміни до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014 – 2017 роки. Так, розмір допомоги визначається з урахуванням обсягу видатків, затвердженого в обласному бюджеті та чисельності одержувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.