Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Центр Львова

Четвер, 8 вересня 2016, 14:07

У Львові перекриють центр міста

Центр Львова

У зв’язку з процесійною ходою, у суботу рух центром міста ситуативно перекриватимуть.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 10 вересня, з 9:00 до 11:00 год пройде процесійна хода з реліквіями блаженного Якова Стрепи та з 16:30 до 18:00 год пройде молитовна хода з перенесенням чудотворної ікони «Милосердя двері».

Відтак, у ці години за маршрутами ходи ситуативно перекриють рух транспорту.

Зокрема, з 9:00 до 11:00 год буде перекритий рух транспорту за маршрутом процесійної ходи з реліквіями блаженного Якова Стрепи: вул. Личаківська, 49а (костел Св. Антонія) – пл. Митна – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – пл. Катедральна, 1 (Латинський Катедральний Собор).

Також з 16:30 до 18:00 год за маршрутом молитовної ходи з перенесенням чудотворної ікони «Милосердя двері» перекриють: вул. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. С. Бандери – площа перед пам’ятником Жертвам комуністичних злочинів (зупинка 10 хв) – вул. Брюлова – вул. М. Вербицького – вул. Коперника – вул. Героїв Майдану – вул. Героїв Майдану, 32 (Академія сухопутних військ - зупинка 10 хв.) – вул. Стрийська, 29 (храм Блаженних мучеників, зупинка 10 хв.) – вул. Козельницька, 2а (храм Святої Софії – Премудрості Божої).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.