Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Пулюя

Четвер, 8 вересня 2016, 17:13

Ремонт вулиці Трускавецької у Львові обійдеться у 22 мільйони

вул. Пулюя

У Львові триває ремонт на вул. Трускавецькій – Пулюя.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами начальника відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міської ради Романа Заріцького, на сьогодні розібрано дорожнє покриття на вул. Пулюя та ділянці вул. Трускавецької в напрямку до вул. Кульпарківської.

Також проводяться роботи з заміни каналізаційних та водопровідних мереж та розпочато влаштування асфальту та паркувального майданчика на вул. Пулюя.

«Будемо виконувати і ремонт водопровідних мереж, і будемо влаштовувати дощову каналізацію, якої тут практично не було зовсім. Зокрема, відводу поверхневої води не було. Будуть влаштовані велодоріжки, тротуари і якісне асфальтобетонне покриття. 11 млн грн в цьому році виділено, а залишкова ділянка на вул. Трускавецькій – на наступний рік», – наголосив Роман Заріцький.

Ремонт дороги виконує ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл», а загальна вартість будівельних робіт становить 22 803,3 тис грн.

Нагадаємо, реконструкція вулиці стартувала у серпні цього року, а ремонтні роботи тут триватимуть впродовж двох років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.