Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

маршрутки

Четвер, 15 вересня 2016, 13:24

Синютка перевірятиме маршрутки Львівщини

маршрутки

З наступного тижня на території області розпочнуть масштабні перевірки приміських та міжміських маршруток.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокерма, робоча група у складі представників департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку, Укртрансінспекції, патрульної поліції та громадських організацій обстежуватиме автобуси під час випуску з автопарку.

"Такі перевірки зумовлені частими скаргами пасажирів, а також збільшенням кількості аварійних ситуацій, винуватцями котрих є пасажирські автобуси. Це свідчить про те, що деякі перевізники недотримуються умов договору, випускаючи на рейс несправні транспортні засоби. Також окремі підприємства нехтують й медичним оглядом водіїв, що у свою чергу, збільшує кількість нетверезих кермувальників, які наражають пасажирів на небезпеку", – заявила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За її словами, усі порушення, котрі будуть виявлені під час перевірок, чітко фіксуватимуться, а перевізник має сплатити штраф.

Гримак наголосила, що у разі виявлення серйозних систематичних порушень йтиме мова про розірвання договорів в односторонньому порядку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.