Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 28 вересня 2016, 12:53

На ремонт доріг Львівщини передбачено понад 280 мільйонів

ремонт доріг на Львівщині

За ці кошти планують відремонтувати 145 дорожніх об’єктів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА, з роботи на 109 ділянках роботи вже завершено, на 28 – тривають і на 8 – розпочнуться найближчим часом.

Цьогоріч в обласному бюджеті передбачено майже 283 млн грн на ремонти.

"З цих коштів на ремонт доріг загального користування передбачено понад 253 мільйони гривень, на дороги комунальної власності – майже 24 мільйони, а на освітлення пішохідних переходів – 5 мільйонів гривень. На даний час виконання Програми складає 74%", – наголосив Роман Кокотайло.

Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор додав, що джерелами фінансування ремонту доріг є державний та обласний бюджети, кредитні кошти, надходження від перевиконання митних платежів, а також інвестиційний проект.

"Загалом на 2016 рік передбачено понад 2 мільярди гривень. Станом на 1 вересня профінансовано трохи більше мільярда", – зазначив Руслан Кандибор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.