Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Середа, 28 вересня 2016, 14:45

Синютка надав Дубневичам землю на Самбірщині

Ярослав Дубневич

Йдеться про дві земельні ділянки для підприємства Ярослава та Богдана Дубневичів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 26 вересня.

"Надати ТзОВ "АПП "Львівське" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 0,9181 га та 1,1656 га", – йдеться у розпорядженні.

Ділянки розташовані за межами міста Рудки Самбірського району та призначені для обслуговування виробничо-складських будівель і споруд.

Наразі підприємство має подати на затвердження обласній державній адміністрації розроблену технічну документацію із землеустрою.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як йдеться у єдиному державному реєстрі юридичних осіб, підприємство зареєстроване у селі Зубра пустомитівського району та займається вирощуванням зернових культур і насіння олійних культур, добуванням піску та гравію, виробництвом виробів із пластмаси. Засновниками ТОВ "АПП "Львівське" є народні депутати Богдан та Ярослав Дубневичі. 

Нагадаємо, також фірма братів Дубневичів "Енергія-Новий Розділ" отримає 4,1 га землі у Новому Роздолі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.