Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 28 вересня 2016, 17:56

Правоохоронці затримали замовника замаху на Копитка

львівська поліція

Організатора замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка судитимуть завтра у Львові.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявили сьогодні на прес-конференції генпрокурор Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та заступник голови Нацполіції Вадим Троян, замах на львівського бізнесмена і кримінального авторитета Богдана Копитка, внаслідок якого загинули троє охоронців, готувався два місяці.

За словами Вадима Трояна, замах був замовним, а його замовника затримали у Києві та доставили до Львова. Правоохоронці затримали також двох виконавців замоху, один з яких служив в АТО у батальйоні "Айдар", а другий, як додав Аваков, є громадянином Росії і приїхав в Україну, де останні два роки займається "вільною діяльністю".

Юрій Луценко зазначив, що суд над замовником замаху на Копитка відбудеться 29 вересня, а сам замовник є львів'янином.

Нагадаємо, замах на Богдана Копитка відбувся 29 серпня у Старому Селі, що в Пустомитівському районі, вибухнуло авто, внаслідок чого загинуло троє стажерів-охоронців підприємства "Львівський холодокомбінат", головою спостережної ради якого є Копитко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.