Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Винники

П'ятниця, 30 вересня 2016, 14:08

У Винниках відкриють першу філію Львівської філармонії

Винники

З жовтня у місті проходитимуть концерти Львівської обласної філармонії.

Про це повідомляє Львівська обласна філармонія.

Цей проект, «Львівська філармонія у Винниках», започатковують Винниківська міська рада спільно з Львівською обласною філармонією, він передбачає створення двох сцен: «Казкова» у приміщенні Винниківської школи-інтернату і «Камерна» у залі Винниківської школи мистецтв.

Перший концертний сезон розпочнеться у жовтні і триватиме до червня 2017 року. Програма складатиметься із 4 музичних казок-опер для дітей віком від 4 років на Казковій сцені і 4 освітньо-музичних програм на Камерній сцені.

«Проект покликаний збагатити дозвілля винниківчан у вільний час, доповнити культурне життя Винник філармонійними проектами, наблизити якісний культурний продукт до мешканців маленьких містечок і сіл, створити традицію відвідування концертів класичної музики у провінції і розширити концерту географію Львівської філармонії», – наголосили у Львівській філармонії.

Головною відмінністю концертних сезонів від виїзних концертів є спланована афіша концертів на цілий сезон з датами, програмою, залами і вартістю квитків – 20 грн для Казкової сцени і 30 грн для Камерної. Передбачено також абонемент на відвідування усіх концертів сезону.

Також у планах Львівської обласної філармонії у Винниках задіяти до проекту третю Велику залу для великих концертів.

Зазначимо, відкриття сезону відбудеться 7 жовтня о 19:00 год у конференц-залі Винниківської школи-інтернату за участю соліста Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С.Крушельницької Петра Радейка, відомого львівського скрипаля-віртуоза Олександра Божика, Академічного інструментального ансамблю «Високий Замок» та  LEDIES’trio.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.