Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Шувар

inforico.ua

П'ятниця, 30 вересня 2016, 18:17

Шувар збудує на Сихові новий торговий центр

Шувар

Львівська міськрада видала дозвіл на будівництво та реконструкцію 12 об'єктів у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво, реконструкцію та розміщення 12 об’єктів у межах Львова.

Йдеться, зокрема, про будівництво індивідуального житлового будинку та будинку охорони на вул. Бойківській, 28-28-А; розміщення ПАТ «Львівський інструментальний завод» бетонного вузла на вул. Замарстинівській, 170; будівництво ПП «Сад-ЛВ» багатоквартирного будинку з підземним паркінгом на вул. Зеленій, 269; реконструкцію квартири №6-а на вул. К. Левицького, 7 з розширенням за рахунок частини горища та частковою надбудовою зі сторони дворового фасаду і влаштуванням балкону; реконструкцію квартири №2 на вул. М. Паращука, 3 з розширенням за рахунок влаштування консольного балкону.

Також мерія дозволила збудувати торговельно-відпочинковий центр на вул. Личаківській, 201; багатоквартирний будинок для військовослужбовців Військової прокуратури Західного регіону України та членів їх сімей на вул. І. Мечникова, 16; будівлі на території ТзОВ «Логістичний парк «Львів», що на вул. Поліській, 6, а також реконструювати квартири №6 та 7 на просп. Червоної Калини, 8 з розширенням за рахунок реконструкції мансарди та будівництва балкону.

Окрім цього виконком затвердив містобудівну документацію ТзОВ «Будівельна кераміка Львова» на будівництво багатоповерхівок з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 108 та дозволив ТзОВ «Шувар» звести торговий центр на просп. Червоної Калини, 36.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.