Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 3 жовтня 2016, 16:44

Садовий запевнив, що Львів повністю готовий до опалювального сезону

Андрій Садовий

Якщо температура повітря падатиме, то опалювати спочатку почнуть лікарні, школи та садочки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Цьогоріч більше 20 км аварійних мереж ми відремонтували. Для цього ми проводимо гідравлічні випробування. Готовність стовідсоткова, жодних проблем нема, хіба Накнафтогаз відмовиться, наприклад, давати газ. Але ми готові подати тепло завтра, якщо буде така потреба", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, у місті моніторять погодну ситуацію. І якщо температура спадатиме, то опалювати розпочнуть спершу лікарні, поліклініки, школи та дошкільні навчальні заклади, а вже потім – помешкання львів'ян.

"Традиційно опалювальний сезон розпочинається 15 жовтня. Цього року подивимось, що буде з погодою, адже я максимально хочу економити гроші людей, бо кожен день опалювального сезону – це кошти", – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Гройсман пообіцяв карати глав адміністрацій за провал підготовки до опалювального сезону.

А вже з 1 жовтня розпочали проводити розрахунок субсидій на опалювальний сезон 2016-2017 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.