Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

відеоспостереження

Середа, 5 жовтня 2016, 15:47

У Львові встановлять 1500 відеокамер

відеоспостереження

Наразі у місті працює 136 камер відеоспостереження.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом до кінця року у місті мають встановити ще 20 камер, окрім 136 уже встановлених, а у планах до 2020 року – 1500 відеокамер у місті.

Серед встановлених камер, 53 знаходяться в центрі міста, 8 – на території ЛКП «Збиранка», решта – у Лікарні швидкої медичної допомоги, 8-ій клінічній лікарні, Першій клінічній лікарні імені Князя Лева, а також камери СБУ та Нацполіції.

Торік ЛКП «Муніципальна дружина» отримало 5 млн грн на купівлю та встановлення 53 відеокамер та проведення 21 км оптики. Цьогоріч підприємство отримало 3 млн грн на сервер збереження та обробки камер. Решту, близько 70 камер, придбали за адресно виділені кошти: на лікарні, на ЛКП «Збиранка» тощо.

Як повідомив директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, в Центрі безпеки міста цілодобово працюють 2 відеодиспетчери та 1 черговий.

Також цього року відеоспостереження встановили біля пам'ятника Степану Бандері.

Нагадаємо, цьогоріч міськрада виділила 15 мільйонів гривень на закупівлю HD-камер та серверів для Львівського ситуативного центру, що діє на базі ЛКП «Муніципальна дружина».

А сам Ситуативний центр розпочав свою роботу у вересні 2015 року на вулиці Зеленій, 9.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.