Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Вівторок, 11 жовтня 2016, 12:09

У Львові стартував опалювальний сезон

Львів

Сьогодні «Львівтеплоенерго» розпочало подачу опалення мешканцям Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні, 11 жовтня, розпочинається відновлення подачі опалення мешканцям Львова.

«У між опалювальний період – період ремонтних робіт з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» провело роботи. Технічно ми готові розпочинати опалювальний сезон 2016-2017 р. Тому, відповідно до розпорядження міського голови, розпочинаємо відновлювати подачу опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Однак, для нормалізації подачі опалення знадобиться певний час, адже цей процес не відбувається миттєво, тому не всі одночасно отримають тепло в помешканнях», – наголосили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова від 10 жовтня, сьогодні у місті розпочинається опалювальний сезон.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.