Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

держслужбовці

Вівторок, 11 жовтня 2016, 13:50

Відтепер відрядження держслужбовців не перевищуватимуть два місяці

держслужбовці

Уряд встановив граничний строк відряджень для державних службовців.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з постановою уряду від 5 жовтня, відтепер термін відрядження держслужбовців не може перевищувати 60 календарних днів, окрім випадків, визначених законом.

Відтак, термін відрядження держслужбовців, які направляються для запобігання або ліквідації наслідків стихійного лиха, епідемій, епізоотій, виробничих аварій, а також усунення інших обставин, які створили або можуть створити загрозу життю чи умовам життєдіяльності людей, не може перевищувати рік.

Також уряд встановив, що особливості направлення у довготермінове відрядження працівників дипломатичної служби України визначаються законом "Про дипломатичну службу".

Направлення держслужбовців у відрядження для виконання посадових обов'язків за межами служби, зокрема на роботу до секретаріатів міжнародних організацій, представництв міжнародних організацій в інших країнах або органів влади іноземних держав, визначаються згідно з порядком, затвердженим урядом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.