Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Маланюка до реконструкції

Середа, 12 жовтня 2016, 17:19

Площу Маланюка у Львові облаштують до кінця року

площа Маланюка до реконструкції

Сьогодні у місті триває реконструкція площі Євгена Маланюка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, наразі на площі Маланюка вже зробили дренаж та траншеї для мереж. Всі роботи з облаштування громадського простору мають завершити до кінця року.

«Зараз на пл. Маланюка виконуються важкі роботи. Вже завершили роботи з демонтажу, працюємо над підпірними стінками. Зробили дренаж, викопали траншеї для мереж, для каналізації, адже там буде облаштований питний фонтанчик. Очікуємо цього року роботи закінчити. Буде зроблено нове освітлення площі, встановимо нові лавочки. Трохи зміниться конфігурація самих доріжок, щоб не пошкоджувати дерева, які тут вже ростуть», – наголосив голови Галицької РА Андрій Зозуля.

Нагадаємо, як повідомляли раніше у мерії, на площі Маланюка планують встановити питний фонтан, безкоштовний Wi-Fi. Вартість робіт, разом з проектними, складає понад 800 тис грн.

Також на початку вересня тут демонтували пам'ятник Степану Тудору. Саме його намагались самотужки знести праворадикально налаштовані львів'яни 9 травня цього року. А 25 травня спеціальна робоча група у міськраді вирішила демонтувати, а згодом передати пам’ятник Львівській національній галереї мистецтв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.