Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Фейсбук

Четвер, 13 жовтня 2016, 10:31

У Львові п'яний водій скоїв ДТП, а потім збив двох пішоходів

ДТП

Один із пішоходів від отриманих травм помер на місці події.

Про це повіломила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У вівторок, 11 жовтня, о 21:30 год. на вулиці Шевченка, 255 водій автомобіля «Хюндай Терракан» зіткнувся з «Фольксвагеном Кадді», після чого виїхав на тротуар, де збив двох пішоходів.

Від отриманих травм один з пішоходів помер на місці події, інший перебуває у реанімації однієї з львівських лікарень у важкому стані. Після наїзду на пішоходів автомобіль продовжив рух, пошкодив огорожу приватного будинку і лише тоді зупинився. 

Як встановили поліцейські, водієм автівки «Хюндай Терракан» виявився 45-річний мешканець Винник, який на момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Прилад «Драґер» показав 1,52 проміле алкоголю у крові чоловіка.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На горе-водія чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, проводиться досудове розслідування.

Також поліцейські просять допомогти встановити особу загиблого пішохода. Його прикмети: вік 40-50 років, зріст 1,75 м, був одягнутий у куртку темно-сірого кольору, два сетри сірого та бежевого кольорів, чорні джинси та чорні туфлі. Прохання до всіх, хто може допомогти встановити особу загиблого, звертатись на оперативну лінію 102.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.