Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поголове на вул. Раппопорта

Понеділок, 17 жовтня 2016, 11:42

Львівське пологове відділення закрили через смерть немовляти

поголове на вул. Раппопорта

Пологове відділення на вул. Рапопорта планово закрите на профілактику.

Про цеповідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні до 8 листопада пологове відділення 3-ої міської клінічної лікарні на вул. Рапопорта, 8 планово закрили на профілактику.

Як повідомили в управлінні охорони здоров’я міськради, до завершення проведення розслідування, лікуючий лікар Оксана Колодій не проводитиме діяльність, пов’язану з прийняттям пологів, і буде переведена на роботу в жіночу консультацію.

«Зараз триває розслідування факту загибелі плоду в утробі матері. Наразі рано робити висновки щодо дій лікуючого лікаря. Також на рівні адміністрації лікарні та управління проведено службові розслідування. Комісії з фахівців в галузі акушерства і гінекології за участю працівників кафедри акушерства та гінекології ЛНМУ ім. Д.Галицького дійшли висновку, що без заключення судово-медичної експертизи пояснити причину антенатальної загибелі плода не можливо», – повідомили в управлінні охорони здоров’я міськради.

Нагадаємо, нещодавно у цьому пологовому відділенні загинуло ще ненароджене немовля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.