Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Понеділок, 6 серпня 2012, 15:45

Опоненти вслід за однопартійцями «підклали свиню» Михальчишину – виставили в його окрузі екс-свободівця Снєгирьова

ЦВК зареєстрував у 118  Личаківському в.о.  кандидатом в народні депутати Дмитра Снєгирьова.

Дмитро Снєгирьов – екс-голова Луганської обласної організації ВО «Свобода», екс-член політради ВО «Свобода». Він був виключений з лав партії наприкінці 2010 року і з цього часу відомий  своєю критикою колишніх однопартійців.

Дмитро Снєгирьов, серед іншого, публічно заявляє про те, що ВО «Свобода» – проект Партії регіонів, покликаний розколоти опозицію.

Нагадаємо, експерти вважають, що ВО «Свобода» свідомо виставила депутата Львівської міськради, заступника голови ЛОО ВО  «Свобода» Юрія Михальчишина у заздалегідь непрохідному 118 в.о., відмовивши йому у можливості виставити свою кандидатуру в 115, Сихівському в.о.

Станом на сьогодні відомо. що у 118 в.о. балотуватимуться 7 кандидатів в народні депутати. Вважається, що найбільші шанси на перемогу є у кандидата-«тушки» Богдана Дубневича. Останній, незважаючи на публічні офіційні заяви ВО «Батьківщина» у документах, поданих у ЦВК, вказав, що він є членом ВО «Батьківщина».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.