Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 25 жовтня 2016, 18:04

Львівщина виділить кошти на дороги і на ветеринарну медицину

Львівська облрада

Львівські депутати перерозподілили 52 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати вирішили перерозподілити 52,5 млн грн, які надійшли від перевиконання дохідної частини обласного бюджету за підсумками 9 місяців.

Зокрема, з цих коштів 15 млн грн вирішили скерувати на зарплату працівників галузі охорони здоров’я та 5,2 млн грн – на потреби профтехосвіти, ще 5,1 млн грн – на ветеринарну медицину.

Крім цього, 25 млн грн обласна рада передбачила на співфінансування ремонтів доріг, а 90 тис грн – для Золочівської військової частини 3007 на придбання запчастин та проведення необхідних ремонтних робіт.

Майже 1 млн грн витратять на нагородження спортсменів-призерів Літніх Параолімпійських ігор 2016 року та їх тренерів та 1,5 млн грн – на інтернетизацію шкіл у гірських районах області.

На реставрацію пам’ятки архітектури національного значення – храм Різдва Пресвятої Богородиці у місті Комарно Городоцького району передбачено 300 тис грн.

Також районні бюджети отримають 525,3 тис грн на виконання інвестиційних проектів.

Зокрема, 125,3 тис грн піде на реконструкцію акушерсько-гінекологічного відділення Радехівської центральної районної лікарні та 400 тис грн – на реконструкцію комплексу плавального басейну школи під дитячий садочок і плавальний басейн в селі Домажир Яворівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.