Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ізолятор

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 11:49

У мешканця Стрия виявили наркотики

ізолятор

Вилучені засоби правоохоронці скерували для проведення експертизи.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 27 жовтня, правоохоронці Стрия уодному із мікрорайонів міста під час поверхневого огляду виявили та вилучили у місцевого мешканця згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, медичний шприц та пластикову ємність з рідиною характерного кольору та запахом.

Усі вилучені проперати були скеровані для проведення експертизи.

Однак, як встановили правоохоронці, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.