Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Понеділок, 31 жовтня 2016, 17:22

Мальський возитиме до Львова віденський бал

Маркіян Мальський

Адвоката Маркіяна Мальського призначено Почесним Консулом Республіки Австрія у Львові.

Про це повідомила персональний асисент Маркіяна Мальського Христина Кулик.

27 жовтня 2016 року у Міністерстві закордонних справ України відбулось офіційне вручення Маркіяну Мальському екзекватури про призначення Почесним консулом Австрії на території шести областей – Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської.

"Для мене неабиякою честю є удостоїтися цього звання. Чимало років моєї адвокатської практики у АО "Arzinger" було присвячено саме таким аспектам як захист прав австрійських інвесторів в Україні, структуруванню українсько-австрійських корпоративних та ділових відносин, супроводу у питаннях придбання нерухомості, фінансуванні угод, еміграції тощо. Австрія є багатолітнім партнером-компаньйоном України у всіх чільних питаннях для нашої держави. Багатий досвід Австрійської республіки сьогодні як ніколи потрібний для динамічного розвитку України. 

Я глибоко переконаний, що існує широченна кількість сфер співробітництва між нашими державами. Взаєморозуміння між нами є першорядним елементом формування довговічних задумів та запорукою їх благополучної реалізації. Я запрошую усіх, хто зацікавлений у налагоджені українсько-австрійських взаємин до проявлення відповідних ініціатив і радо приєднаюся усіма наявними у мене можливостями до подальшого їх успішного втілення." – прокоментував призначення дипломат.

Маркіян Мальський виконуватиме обов'язки консула продовжуючи адвокатську діяльність та залишаючись партнером АО Arzinger.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.