Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Жукровський

Середа, 2 листопада 2016, 11:55

Жукровський живе на зарплату та складає долари

Ярослав Жукровський

Керівник управління юстиції Львівщини Ярослав Жукровський заповнив дані у єдиному державному реєстрі декларацій за 2015 рік.

 

Варіанти порівняли дані про доходи за 2015 рік із декларацією за минулий рік, опублікованій на сайті управління юстиції у Львівській області.

Відтак, згідно з е-декларацією, минулого року Ярослав Жукровський задекларував 44 823 та 42 723 грн зарплати, а його дружина – 46 236 грн у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Власної нерухомості, авто, рахунків у банках та фінансових зобов'язань Жукровський та його сім'я не мають.

А щодо грошових активів, то Жукровський зберігає 20 000 доларів.

Зазначимо, Ярослав Жукровський у серпні 2015 року був офіційно призначений начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області, а з квітня минулого року він виконував обов'язки керівника юстиції.

З 2009 року був науковим консультантом судді Конституційного Суду України, а до цього – директор ПП «Юридично-консалтингового бюро Жукровського», голова Львівського юридичного товариства та експерт-юрист Центру політико-правових реформ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.