Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

МВФ

korysniporady.com.ua

Четвер, 3 листопада 2016, 14:51

Місія МВФ прибула в Україну

МВФ

Місія Міжнародного валютного фонду сьогодні розпочала роботу в Україні.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, сьогодні в Україні почала роботу місія Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Руденом. Зараз представники МВФ перебувають у Національному банку.

Зазначимо, відкрита МВФ у березні 2015 року чотирирічна програма EFF загальним обсягом близько 17,25 млрд дол з першим траншем в 5 млрд дол спочатку передбачала щоквартальний перегляд програми, виділення в 2015 році ще трьох траншів по 1,65 млрд дол і зменшення квартальних траншів у 2016-2018 роках до 0,61 млрд дол.

Однак Україна змогла отримати другий транш за цією програмою на 1,7 млрд дол на початку серпня 2015 року, після чого МВФ вирішив виділити третій транш у розмірі 1 млрд дол лише в середині вересня.

Найбільший транш запланований у першому кварталі 2017 року – понад 1,986 млрд дол, після чого розмір двох наступних буде скорочений до 1,33 млрд дол, а решти п'яти – до 735 млн дол.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.