Порошенко відкрив під Львовом ще один завод «Бадер Україна»

Четвер, 3 листопада 2016, 17:45

Сьогодні офіційно відкрили другий на Львівщині завод із пошиття чохлів для сидінь автомобілів Audi та BMW.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Сьогодні у селі Кожичі Яворівського району відкрили другу філію компанії «Бадер Україна». На офіційну церемонію приїхав Петро Порошенко.

Президент наголосив, що Львівщина, поруч із Харковом, сьогодні є лідером в Україні за рівнем інвестиційних програм.

«Сьогодні все більше і більше інвесторів приходить до України. І відкриття нових заводів є символом відродження нашої держави. Тож незважаючи на агресію на Сході України, ми впевнено демонструємо економічне зростання», – заявив Петро Порошенко.

Як зазначив директор ТзОВ «Бадер Україна» Андрій Павлунь, компанія працює в Україні вже десять років. Першу філію на Львівщині відкрили у Городку ще в 2008 році.

За день на заводі виробляють 1500 комплектів чохлів, а із введенням потужностей філії у Кожичах ця цифра зросте майже вдвічі.

«Ми очікуємо, що тепер за день обидва заводи виготовлятимуть чохли для 2500-2600 автівок. Загалом у Городку і в Кожичах працює близько 3000 людей, проте у філію, яку ми відкрили сьогодні, плануємо залучити ще тисячу працівників», – розповів Андрій Павлунь.

Виконавчий директор «Бадер ґруп» Бент Драйліш також наголосив, що за десять років роботи в Україні компанія знайшла чималу кількість професіоналів.

«Саме завдяки висококваліфікованим місцевим працівникам ми змогли пройти цей некороткий шлях. Вони продемонстрували, наскільки готові виконувати всі виробничі замовлення, а це й стало причиною розширення наших потужностей на Львівщині», – пояснив Бент Драйліш.

Зазначимо, компанія «Бадер Україна» виробляє шкіряні сидіння для легкових автомобілів марок Audi та BMW.

Філії компанії також є у Німеччині, Польщі, Мексиці, Уругваї, США, Китаї, Японії, Австралії, Таїланді та Індії.

Нагадаємо, наприкінці вересня під Львовом Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відкрив ще один завод Fujikura.

Мітки: Audi, BMW, Бадер Україна, відео, інвестиції в Львівщину, Петро Порошенко, фото