Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр

П'ятниця, 4 листопада 2016, 16:13

У 2017 році Львівський перинатальний центр отримає 100 мільйонів

перинатальний центр

Уряд пообіцяв виділити 107 млн грн на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявив сьогодні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, у проекті бюджету на наступний рік передбачені видатки на реконструкцію перинатального центру у Львові.

"Ми знайдемо кошти для того, щоби при прийнятті бюджету з 1 січня відновити і завершити будівництво цього Перинатального центру", – зазначив Володимир Гройсман.

За його словами, на завершення будівництва центру у Львові потрібно 107 млн грн.

"У рамках 107 млн грн ми можемо знайти ресурс для того, щоб завершити у 2017 році створення Перинатального центру. Я підтримую і все зроблю для того, щоби у Львові у наступному році постав сучасний Перинатальний центр", – підкреслив Гройсман.

Нагадаємо, у вересні медики Львівського обласного клінічного перинатального центру влаштували мітинг перед будівлею Львівської обласної ради щодо пришвидшення робіт з реставрації будівлі та вирішити питання із працевлаштуванням лікарів. 

Також це вже не перша акція протесту медиків, торік влітку вони пікетували ЛОДА, яка в січні анонсувала введення в експлуатацію перинатального центру до кінця цього року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.