Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівщини

П'ятниця, 11 листопада 2016, 13:50

Посадовців Львівської митниці судитимуть за підробку документів

прокуратура Львівщини

Через те, що чиновники вносили неправдиві дані, в Україну ввезли майже 10 000 автомобілів на іноземній реєстрації, не сплачуючи держмита.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У середу, 9 листопада, прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами внесення службовими особами Львівської митниці ДФС завідомо неправдивих відомостей до електронних журналів пунктів пропуску АСМО «Інспектор». 

Такі незаконні дії дали можливість громадянам-нерезидентам з січня по вересень цього року ввезти на територію України більше 10 000 транспортних засобів на іноземній реєстрації.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини вчинення вказаного кримінального правопорушення, у тому числі встановлюють розмір заподіяних збитків, спричинених несплатою ввізного мита на транспортні засоби, що перебувають на митній території України, як тимчасово ввезенні терміном до одного року і якіна даний час не вивезені за межі України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.