Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Радехівщина

vlad.lviv.ua

Середа, 16 листопада 2016, 17:53

На Радехівщині здійснювали реконструкцію майстерень без документів

Радехівщина

Забудовника на Львівщині оштрафовано на 72 тисячі гривень за незаконну експлуатацію об’єкту

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області проведено перевірку будівництва виробничих приміщень у с. Миколаїв Радехівського району.

В ході перевірки об’єкту "Реконструкція нежитлової будівлі з будівництвом механічної майстерні та навісів №1, №2 на території підрозділу с. Миколаїв ПП "Західний Буг" було встановлено, що його експлуатація  відбувається без відповідних дозвільних документів. Відповідно, посадовими особами Інспекції видано рішення про зупинення експлуатації об’єкту, припис про усунення порушень та накладено  штрафні санкції на суму 72 050 грн.

В січні-вересні 2016 р. Держархбудінспекція здійснила більше 18 тис. планових та позапланових перевірок об’єктів будівництва та на 5,8 тис. об’єктах виявила порушення містобудівного законодавства, що на 20% більше ніж за аналогічний період минулого року. Порушників оштрафовано на загальну суму 205,8 млн. грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.