Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

птиця

Vk.com

Понеділок, 21 листопада 2016, 11:24

В Україні заборонили імпорт та споживання птиці з Німеччини, Болгарії та Угорщини

птиця

Держпродспоживслужба ввела обмеження на ввезення птиці, продуктів та сировини з неї з деяких регіонів Німеччини, Болгарії та Угорщини у зв’язку з небезпечними хворобами. 

Про це повідомила прес-служба Кабміну.

Обмеження на імпорт птиці та продукції з неї застосовані до регіонів Монтана Республіки Болгарія, земель Шлезвіг-Гольштейн та Мекленбург-Передня Померанія Федеративної Республіки Німеччина та з територій медьє Бекеш, Бач-Кишкун Та Чонград Республіки Угорщина.

«На підставі повідомлення Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (МЕБ) щодо реєстрації випадків високопатогенного грипу птиці на території Угорщини і Німеччини та хвороби Ньюкасла на території Болгарії, а також беручи до уваги додаткову інформацію, надану компетентними органами вказаних країн щодо проведених заходів з регіоналізації/зонування, Держпродспоживслужбою введено обмеження на ввезення птиці, продуктів та сировини з неї (за винятком продуктів та сировини, що пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудників зазначених захворювань)», - сказано у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.