Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальні платежі

еveningkiev.com

Четвер, 24 листопада 2016, 12:52

Споживачі Львівтеплоенерго, що не мають субсидій, зможуть отримати розстрочку

комунальні платежі

Львів'яни, що не мають субсидій на опалення, протягом опалювального періоду зможуть оплачувати 50% від щомісячного рахунку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для отримання розстрочки необхідно звернутися із письмовою заявою до ЛМКП «Львівтеплоенерго» про надання розстрочки оплати послуг із централізованого опалення. 

Починаючи з дати подання заяви, щомісяця, протягом опалювального періоду, Львівтеплоенерго в повідомленні до оплати за житлово-комунальні послуги виставлятиме 50% від нарахованої вартості послуг з централізованого опалення (умовно змінної частини).

Решту суми – неоплачених 50% від нарахованої протягом опалювального періоду плати за послугу з централізованого опалення, виставлятиметься споживачу протягом міжопалювального періоду щомісяця рівними частинами, починаючи з травня по вересень включно.

Розрахунок та розподіл рівними частинами протягом кожного місяця міжопалювального періоду суми неоплачених 50% від нарахованої протягом опалювального періоду здійснюватиме Львівтеплоенерго та відображатиме в повідомленні до оплати.

Зі зразком заяви можна ознайомитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.