Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Янукович

korrespondent.net

П'ятниця, 25 листопада 2016, 14:51

Допит Януковича перенесли на 28 листопада

Віктор Янукович

Через те, що обвинувачені екс-беркутівці не з'явились сьогодні до суду, засідання, як і сам онлайн-допит Януковича, перенесли.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Сьогодні Святошинський райсуд Києва одразу після відкриття засідання, на якому планували провести онлайн-допит екс-президента України Віктора Януковича, змушений був оголосити перерву для обговорення можливості його перенесення на іншу дату.

Як тільки українська сторона встановила скайп-зв'язок зі судом у Ростові-на-Дону, захист Януковича виступив із ініціативою відкласти засідання для доставки в зал суду або організації зв'язку з екс-беркутівцями.

"Повідомляємо Ростовський обласний суд про те, що у зв'язку з неявкою на це судове засідання обвинувачених, ми не можемо продовжувати судове засідання", – заявив головуючий суддя Святошинського районного суду.

Відтак, після нетривалого виступу сторін, під час якого було запропоновано перенести засідання або на 13:00 год, 28 листопада, або на 2 грудня.

Зазначимо, допит Віктора Януковича має відбутися у справі п'ятьох екс-співробітників спецпідрозділу "Беркут" МВС України, яких звинувачують у вбивствах активістів Майдану.

Нагадаємо, Віктор Янукович після сьогоднішнього онлайн-допиту планував дати у Ростові-на-Дону прес-конференцію для журналістів. Сам же допит колишнього гаранта Конституції мали висвітлювати майже 300 представників ЗМІ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.