Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Відродження ТБ

Вівторок, 29 листопада 2016, 15:30

Львівські депутати хочуть заборонити телеканал "Відродження ТБ"

Відродження ТБ

Телеканал транслює матеріали однієї із християнських сект.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської облради.

Сьогодні 58 депутатів обласної ради проголосували "за" питання "Про заборону трансляції (ретрансляції) телеканалу " Відродження ТБ" на території Львівської області".

Зазначимо, дане питання включали до порядку денного сесій обласної ради мінімум тричі, проте лише сьогодні депутати ухвалили його.

Відтак львівські депутати рекомендуватимуть провайдерам кабельного і ефірно-кабельного телерадіомовлення області заборонити трансляцію телеканалу "Відродження ТБ".

Також Львівськa облрада звератиметься до Верховної Ради та Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою заборонити транслювати цей канал на всій території України.

Як йдеться у цьому зверненні, ТзОВ "Телерадіокомпанія "Відродження ТБ" засноване у Дніпрі у 2014 році. Діяльність телеканалу, з огляду на трансляцію програм і телепередач, які містять відеосюжети, що завдають шкоди фізичному, психічному та моральному розвитку глядачів, є недопустимо.

СБУ вже винесла три експертних висновки від трьох різних інститутів психіатричних експертиз, де чітко вказано і зазначено, що Духовний Центр "Відродження" та "Відродження ТБ" створено з метою маніпулювання свідомістю громадян, підмінювання поняття, стирання і видавання бажаного за дійсне. Правозахисники стверджують, що діяльність телеканалу фактично направлена на заволодіння коштами та маніпулювання свідомістю людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.