Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Буняк

mostyska.loda.gov.ua

Середа, 7 грудня 2016, 16:27

Буняк планує стати феодалом на Мостищині

Степан Буняк

Голова Мостиської РДА балотується першим кандидатом у списку "Блоку Петра Порошенка" на виборах до Мостиської міської громади.

Про це йдеться на офіційному сайті ЦВК.

Варіанти переглянули спиок кандидатів до Мостиської міської громади. Так, на 26 депутатських місць претендує 296 кандидатів.

Першим кандидатом у міську громаду від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" є Буняк Степан Остапович – голова Мостиської РДА.

Першим кандидатом від ВО "Батьківщина" є Сороковий Микола Федорович, який у 2010 році став депутатом Мостиської райради від цієї ж політичної сили. 

Першим кандидатом від ВО "Свобода" є Чура Богдан Миронович, який є депутатом Мостиської міськради від ВО "Свобода".

Першим кандидатом від "Громадського руху Народний контроль" є Груник Марія Андріївна

Першим кандидатом від "Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка Справедливість" є Пелиньо Богдан Михайлович, який був обраним депутатом Мостиської райради від Партії промисловців та підприємців України.

Першим кандидатом від "Громадянської позиції" є Кошик Петро Ігорович – депутат Львівської обласної ради від цієї ж політсили.

Першим кандидатом від "Європейська партія України" є Лабуда Роман Мар'янович, який у 2014 балотувався самовисуванцем до Верховної ради України.

Першим кандидатом від Народного руху України є Дебера Зорян Михайлович.

Першим кандидатом від "Об’єднання "Самопоміч" є Осипов Павло Васильович, депутат Мостиської міської ради.

Першим кандидатом від "Української Галицької партії" є Дьолог Юрій Іванович. Він є помiчником народного депутата від "Народного фронту" Миколи Кадикала, а також депутатом у Мостиській райраді. Раніше був помічником народного депутата Ярослава Дубневича. 

Першим кандидатом від "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" є Тиндик Андрій Богданович, який у 2012 році балотувався до Верховної ради самовисуванцем від УДАРу, зараз є помічником народного депутата Тараса Батенка.

Першим кандидатом від "Радикальної партії Олега Ляшка" є Мартин Марія Іванівна, що пройшла до Мостиської райради від "Фронту змін" у 2010 році.

Нагадаємо, 18 грудня відбудуться вибори в шести об’єднаних громадах чотирьох районів Львівщини: Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.