Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

книги

forbes.ua

Четвер, 8 грудня 2016, 15:09

В Україну заборонили ввозити проросійські книги

книги

Верховна Рада обмежила доступ іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

Сьогодні Верховна Рада прийняла закон про обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту. Це рішення підтримали 228 народних депутатів.

Відтепер видавнича продукція, що має походження або ввозиться з території держави-агресора, може бути ввезена на територію України та розповсюджена лише за умови наявності відповідного дозволу, окрім літератури, що ввозяться громадянами не більше як 10 примірників.

Зазначимо, аналіз та оцінку книг здійснює експертна рада, яка формується з представників органів державної влади, галузевих асоціацій, спілок, громадського експертного середовища, видавців, діячів культури.

Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, цей закон дасть можливість запровадити механізм обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.