Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 12 грудня 2016, 10:50

«Батьківщина» Львівщини представила своїх кандидатів в депутати до Давидівської ради

ВО "Батьківщина"

В Народному домі села Давидів, що біля Львова, з ініціативи «батьківщинівців» відбулося публічне представлення кандидатів в депутати до майбутньої ради об’єднаної громади.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на заході свою програму розвитку громади на 2017-2022 роки представив нинішній сільський голова Давидова, кандидат на посаду голови Давидівської громади Віталій Дяків.

Кандидатуру Дяківа «Батьківщина» спільно з «Громадянською позицією» та «Народним контролем» підтримала напередодні передвиборчих змагань.

«Для нас є дуже важливою підтримка союзників, адже лише спільно з політиками різних рівнів, громадськими активістами, волонтерами вдасться реалізувати програму розвитку громади. Ціную те, що довкола нашої команди об’єднуються небайдужі, що дає всі підстави говорити, що Давидів розвиватиметься й надалі», – розповів Віталій Дяків.

Очільник фракції ВО «Батьківщина» у Львівській облраді Юрій Гудима повідомив, що нині одним із головних завдань є створення передумов для отримання молоддю належних умов для розбудови Української держави.

«В умовах адміністративної реформи об’єднані громади фінансуватимуться по-новому. Це буде абсолютно нова схема економічного управління країною, тому важливо, аби до влади на місцях прийшли люди, які хочуть і вміють працювати. Наше завдання – їх підтримати», – зазначив Юрій Гудима.

Захід закінчився концертом заслужених та народних артистів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.