Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яна жінка

mukachevo.net

Вівторок, 13 грудня 2016, 15:55

У Львові п'яна мама "кидалась" 4-місячною дитиною

п'яна жінка

Нетвереза жінка спочатку хотіла здійняти бійку з чоловіком, а потім двічі кидала з рук 4-місячне немовля.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, близько 03:00 год. ночі, патрульні отримали виклик на вулицю І. Мазепи. 

Приїхавши на місце, інспектори побачили, що заявниця перебувала у стані алкогольного сп'яніння і не могла потрапити додому.

Жінка, яка є матір'ю 4 дітей, не змогла пояснити поліцейським, чому покинула дітей на невизначений час і вживала алкоголь. У цей час з дітьми був батько.

Уже в квартирі 30-річна жінка здійняла сварку і, тримаючи на руках дитину, намагалася вчинити бійку з чоловіком та патрульними. Під час цього 4-місячна дитина випала з рук, проте інспектор зміг її впіймати.

На місце події викликали швидку допомогу, медики підтвердили, що з дітьми все гаразд. Та через неадекватну поведінку матері поліцейські також викликали бригаду із психіатричної лікарні.

При лікарях матір знову кинула немовля патрульним, які і цього разу врятували його від падіння. Горе-матір госпіталізували, адже медики помітили у неї схильність до суїциду. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.