Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інвалідний візок

rbc.ua

Четвер, 15 грудня 2016, 13:30

У Бориславі п'яні чоловіки викрали з лікарні інвалідний візок, щоб покататись

інвалідний візок

На чоловіків чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 6 років.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора вночі під час патрулювання Борислава поліцейські виявили двох чоловіків, котрі у нетверезому стані катались вулицями міста на інвалідному візку. Ними виявились місцеві мешканці віком 18 та 23 років.

Як встановили правоохоронці, зловмисники відкрито заволоділи інвалідним візком у травматологічному відділенні Бориславської міської лікарні.

«Зловмисники, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, зайшли у лікарню, побачили там візок і вирішили забрати його зі собою. Це побачили медсестри, які спробували їм перешкодити, але зловмисники, не зважаючи на жінок, таки втекли з лікарні з інвалідним візком», – розповів начальник Бориславського відділення поліції Олександр Закутний. 

За даним фактом відкрито кримільне провадження. На чоловіків чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 6 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.