Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Четвер, 15 грудня 2016, 16:50

На виборах до об'єднаних громад Львівщини зареєстрували майже тисячу кандидатів у депутати

вибори

18 грудня на Львівщині відбудуться місцеві вибори у шести об'єднаних територіальних громадах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, вибори пройдуть у Жовтанецькій сільській громаді Кам’янка-Бузького району, Давидівській сільській громаді Пустомитівському району, Нижанковицькій селищній громаді Старосамбірського району, а також Мостиській і Судовишнянській міських і Шегинівській сільській громадах Мостиського району.

"Загальна кількість виборців, які зможуть проголосувати цього дня, складає 48 тисяч 783 особи. Найбільше виборців у Мостиській ОТГ – понад 17 тисяч, найменше у Нижанковицькій – менше 2 тисяч. Для їх волевиявлення буде відкрито 74 виборчі дільниці, де працюватиме понад тисячу членів дільничних виборчих комісій", – наголосив розповів начальник відділу адміністрування державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков

За його словами, цього дня обиратимуть трьох сільських, двох міських та одного селищного голову, а також депутатів відповідних місцевих рад. Мають обрпти 140 депутатів, а всього зареєстровано 948 кандидатів у депутати, а також 27 кандидатів на посади голів.

Загалом в Україні 18 грудня оберуть 566 депутатів міських рад, 1 092 депутати селищних рад, 1 596 депутатів сільських рад, 21 міського голову, 46 селищних голів, 76 сільських голів та одного старосту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.