Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 16 грудня 2016, 16:33

З початку року на Львівщині здали в оренду майже 170 земельних ділянок

земельна ділянка

За ці ділянки орендарі мають сплатити більше 7 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

За результатами земельних аукціонів, які відбулися у 2016 році, у області здали в оренду 169 земельних ділянок держвласності загальною площею 3,1 тис га та терміном на 7-10 років для ведення сільськогосподарського виробництва та фермерського гоподарства.

Розмір річної плати за користування ділянками становить 7,6 мільйона гривень, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджету місцевих рад Львівщини.

«Зберігається зацікавленість потенційних покупців готових вкладати гроші у ведення сільського господарства на території Львівщини. Завдяки організації аукціонів отримуємо найкращу ціну за оренду земель, значні додаткові надходження до бюджетів місцевих рад, прозорість у врегулюванні земельних відносин на місцях», – наголосив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області відзначає Андрій Кавецький.

Зокрема, на останньому аукціоні, що відбувся 15 грудня, було здано в оренду 14 земельних ділянок у Дрогобицькому районі загальною площею 472,7 га. У результаті торгів ціна оренди цих земель зросла від стартовою у 229,4 тис грн до 723,7 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.