Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

різдвяний ярмарок

loda.gov.ua

Середа, 21 грудня 2016, 13:40

Біля Львівської ОДА відкриють різдвяний ярмарок

різдвяний ярмарок

На вул. Винниченка у Львові вперше представлять власну продукцію 27 товаровиробників області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, 23 грудня у Львові стартує різдвяний ярмарок "Добрі традиції Галичини".

"На цьому ярмарку львів'яни та гості міста зможуть придбати продукцію на власний смак за цінами виробників. 27 виробників представлять таку продукцію як мед, ковбаси, риба, сири, молочні продукти, копчені вироби, хлібо-булочну продукцію. Товаровиробники беруть участь у ярмарку безкоштовно. Вони мають змогу презентувати власну продукцію, а покупці – придбати товари за найнижчими цінами", – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

За його словами, ярмарок "Добрі традиції Галичини" започаткували цього року, до нього також долучаться близько 100 мистецьких колективів Львівщини.

"Різноманітні творчі колективи області створюватимуть рідзвяну атмосферу для відвідувачів ярмарку. Щовихідних протягом місяця, а також 8, 9, 14 і 19 січня, близько 15 колективів щодня із різних районів області представлятимуть різні віхи українських традицій у рамках днів вертепів, Маланки, Різдвяної зірки, колядок", – додала директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська.

Різдвяний ярмарок триватиме до 25 січня.

Нагадаємо, з 10 грудня на проспекті Свободи також відкрили різдвяний ярмарок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.