Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Середа, 21 грудня 2016, 15:10

Ганущину переглянуть заробітну плату та премії

Олександр Ганущин

Львівська облрада пропонує встановити умови праці голові облради на 2017 рік.

Як йдеться у проекті рішень, оприлюдненому на сайті Львівської обласної ради, львівські депутати планують встановити умови оплати праці голові обласної ради Олександру Ганущину на 2017 рік.

Зокрема, пропонується встановити посадовий оклад згідно зі штатним розписом; доплату за ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг; надбавку за  вислугу років у розмірі 15% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Крім цього Олександр Ганущин отримуватиме щомісячну премію у 60% від заробітної плати за відпрацьований час, а також щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Нагадаємо, у 2016 році Ганущин отримував ще й доплату за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавку за  вислугу років у розмірі 15% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

А у 2015 році він задекларував зарплату та дві іномарки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.