Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Четвер, 22 грудня 2016, 11:55

Чиновницю Держінспекції сільського господарства Львівщини затримали на хабарі

Прокуратура Львівської області

Посадовець вимагала 12 тис грн від підприємця за видачу сертифікатів якості насіння.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокуратура області направила до Шевченківського районного суду Львова обвинувальний акт щодо службовця управління контролю якості насіння Державної інспекції сільського господарства у Львівській області за вчинення кримінального правопорушення.

Чиновниця домовилася отримати від підприємця 11 600 гривень за сприяння у видачі 98-ми сертифікатів якості насіння. Її затримали під час отримання останньої частини хабара у 3 760 грн.

Наразі Галицьким районним судом Львова хабарницю було відсторонено від посади та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 40 мінімальних заробітних плат.

Зазначимо, покарання за цей злочин передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.