Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівелектротранс

Четвер, 22 грудня 2016, 16:12

Львів отримає 80 нових автобусів та тролейбусів

Львівелектротранс

Через 2-3 місяці громадський транспорт міста поповнять 80 машинами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив сьогодні під час сесії міський голова Андрій Садовий, впродовж найближчих 2-3 місяців місто отримає близько 80 нових транспортних одиниць. Частину з них планують скерувати на маршрути, які курсують до Рясне.

«В найближчі 2-3 місяці ми маємо поповнити наш транспорт орієнтовно 80 машинами. Це є 20 автобусів «Богдан» – 16 з них вже є у Львові, 5 тролейбусів – 3 вже є в депо, і 55 нових автобусів «Електрон» – перших 20 плануємо отримати до кінця цього року. Я дав доручення управлінню транспорту, щоб, в першу чергу, ми покращили сполучення мікрорайонів Рясне-1, Рясне-2 з центром міста та з іншими районами», – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, нещодавно ЛКП «Львівелектротранс» вже отримало 3 з 5 нових тролейбусів львівського виробництва. Також ЛК АТП-1 отримало 16 з 20 малогабаритних низькопідлогових автобусів Ataman. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.