Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

паперовий комбінат

Proforientator.info

П'ятниця, 23 грудня 2016, 15:11

На Жидачівському паперовому комбінаті відновили роботу

паперовий комбінат

800 працівників отримали першу за два роки зарплату.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, вперше на два роки, з часу зупинки заводу, працівники почали отримувати зарплату. Зокрема сьогдні комбінат виплатив аванс за грудень.

"Згідно із планом санації, затвердженого судом, на підприємстві розпочалась робота з відновлення виробничого процесу. Загалом відновлення виробництва продукції у повному обсязі розрахованого на 5 місяців. І ми очікуємо, що вже у квітні 2017-го Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат знову запрацює", – заявив керуючий санацією ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" Олександр Рудницький.

Зазначимо, Господарський суд Львівської області у серпні 2016 року ухвалив рішення про введення процедури санації ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат". А у листопаді суд виніс рішення про затвердження плану санації комбінату, що дозволить поновити виробничу діяльність та зберегти цілісний майновий комплекс підприємства.

Нагадаємо, ще у 2014 році працівники Жидачівського целюлозно-паперового комбінату пікетували Львівську облраду, вимагаючи повернути борги по зарплаті та врятувати підприємство від знищення.

Цього ж року виробничий процес на підприємстві було згорнуто, а понад 800 його працівників залишилися без роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.