Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Титик

Четвер, 29 грудня 2016, 17:12

Українці Іспанії передали благодійні кошти ходорівчанину Романові Тітику

Роман Титик

Українці Іспанії передали 500 євро ходорівчанину Романові Тітику.

Ця місія випала на почесного голову культурно-освітнього центру "Дивосвіт", що в місті Алькоркон поблизу Мадрида Оксану Горін.

Нещодавно у Алькорконі відбулося благодійне свято танцю під час якого зібрані пожертви вирішили спрямувати мешканцю Ходорова Романові Тітику, який брав участь у подіях Революції Гідності на Майдані у Києві та був важко поранений.

10 грудня Оксана Горін завітала до Ходорова, щоб вручити зібрані кошти (500 євро) Романову Тітику.

Сама процедура відбулася в міському Палаці мистецтв за присутності близьких приятелів Романа: Лілі – дружини його друга, який загинув на Майдані в буремні дні Революції Гідності, Героя Небесної сотні, Героя України Романа Точина, та їхньої доньки Олександри; сотрудника храму святих безсрібників Косми та Дам'яна отця Миколи Прунака; ходорівських хронописців-фотографів Володимира Олеськіва та Богдана Бирича.

Також присутні відвідали пам'ятник Романові Точину на цвинтарі, де присутні помолилися і вклонилися пам'яті їхнього чоловіка, тата, приятеля, знайомого.

Іспанські українці Мадрида й надалі не забуватимуть про мешканців нашого міста й округи. Роман Тітик подякував нашим трудовим мігрантам в Іспанії за їхню доброту, тепло та співчуття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.